PR články
Nezapomeňte na svoji pokožku v zimě!
Neděle, 08 Prosinec 2019 17:23

Podzimní a zimní péče o pokožku je velmi důležitá a potřebná.

V tomto období je pokožka, zvláště obličeje a rukou, vystavena nepříznivému počasí. Ruce si můžeme chránit rukavicemi a alespoň část obličeje pořádnou šálou. Přesto naše pokožka v zimě trpí nejenom již zmíněnými vlivy počasí, ale také přechodem ze zimy do vyhřátých domovů. Pokožka potřebuje v tomto období především správnou hydrataci a výživu, ať už je mastná či suchá. Určitě si pořiďte do zimní kosmetické výbavy dobrý hydratační a výživný krém na obličej, nejlépe přírodní.


Zvýšenou péči věnujte pokožce rukou a rtů. V péči o ruce a rty můžete využít naši přírodní kosmetiku.

K péči o ruce doporučuji použít přírodní vosk na ruce bolleD. Je vyroben z kakaového másla, včelího vosku, mandlového oleje. Přírodní vosk na ruce je balen v kosmetickém kelímku – najdete v něm vosk ve tvaru polokoule, který vyjmete z kelímku a lehce promnete v dlani. Vaše ruce budou po použití výborně hydratované, hebké a vláčné. Vosk vám vytvoří na rukou jemný film, který vás ochrání před dalším vysycháním kůže.

Přírodní vosk obsahuje velké množství kakaového másla, které se roztápí teplotou pokožky. Stačí ho rozehřát v dlani a začne pomalu roztávat. Vydrží vám dlouho, protože ho stačí nanést velmi málo. Lehce se nanáší, výborně se vstřebává a nezanechává pocit mastných rukou, proto ho mají v oblibě i muži. Tento vosk můžete používat také na různá ztvrdlá místa na pokožce – lokty a také paty. Přírodní vosky máme ve čtyřech variantách s vůněmi šalvěj, pomeranč, levandule a natural.

K péči o pokožku rtů si můžete vybrat přírodní balzámy na rty. Vyrábíme dvě řady přírodních balzámů na rty.

V té první nabízíme balzámy složené z bambuckého másla v BIO kvalitě, dále obsahují včelí vosk, makový olej LZS a vitamín E. Makový olej LZS – má schopnost uzamknout v pleti vlhkost, účinně regeneruje, urychluje hojení popraskané pokožky, poradí si i se zánětem. Má vysoký podíl hořčíku a vápníku. Vyrábíme ve třech variantách: natural, levandule a lemongrass

Ve druhé řadě jsou balzámy na rty složené z bambuckého másla v BIO kvalitě, dále obsahují včelí vosk, olej z pšeničných klíčků LZS, vitamín E. Olej z pšeničných klíčků LZS – má antioxidační vlastnosti díky obsahu vitamínu E, je účinným regeneračním prostředkem pro suchou pokožku. Vyrábíme ve třech variantách: natural, pomeranč a skořice.

Naše balzámy na rty jsou baleny v malých vysouvacích kontejnerech o hmotnosti 4,8g. Balzámy na rty jsou jemné a hezky se nanášejí na rty, tak akorát, ani měkké ani příliš tvrdé. Dokonale hydratují a regenerují jemnou pokožku rtů a také ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (mráz, vítr, slunce).

Naše přírodní kosmetika nemá ve svém složení vodu a neobsahuje proto žádné konzervanty.

S krátkými dny a sychravým počasím se mnohým z nás horší nejenom stav pokožky, ale i nálada. O tu by se mohly částečně postarat i esenciální oleje, kterými jsou naše produkty provoněny. Příznivě ovlivňují naše emoce, psychiku a náladu, mohou příznivě ovlivňovat činnost vnitřních orgánů.

Neváhejte a vybavte se na zimu včas.

https://bolled.cz/

 

 


10 GB Hosting za 25 Kč

Kvalitní hostingová služba za 25 Kč

Cool Trička

Nabídka originálních GEEK triček pro Ajťáky i jiné. Linux trička.

Geeker

Novinky ze světa Geeků, IT, gadgetů, Geek trička

Filmy - War-forum.net

Filmy ke stažení zdarma. Filmy, Hry, XXX

Ubytování zaměstnanců

Levné ubytování zaměstnanců v Praze